Illuminations klán fórum.

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 

- Death Knight tank

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Didikill
Vendég

TémanyitásTéma: - Death Knight tank   Hétf. Nov. 16, 2009 11:32 pm

Magadról

Neved: Richárd (egynelőre enyni elég)
Életkorod: 19
Kicsit bővebb leírás arról hogy ki vagy: Tanuló, sportoló stb.. nem kell nektek élet regény:)

Characteredről

Neve: Didkillyou
Faj: Night Elf
Kaszt: Death Knight
Mennyi ideje játszol: elég rég
Mennyi ideje játszol az adott characterrel: passz.. armoryn meglehet nézni az első achikat mittudom én:D 3/4 éve vagy valami ilyesmi
Talent kiosztásod: Bloodholy (Unholy/ Blood)
Melyik szerveren van a character: Ragnaros
Profession-ök: Master Hammersmith/ Miner
Armory link:

Raid Életről

Hol játszottál/játszol?: Ragnaros (tudom hogy guildra gondoltok:P ) Dawn of Wars
Miért hagytad/hagyod el az adott klánt?: Mert mi nem haladunk nagy a passuvitás
Miért minket választottál?: Mer haladnék ? O.o
Eddigi raid tapasztalatod (kérlek részletezd, ne csak annyit írj hogy minden)?: Hosszú, sok raiden voltam:D taktikákat nagyjáből vágm.. tankolási szempontből dk-ként kicsit nehezen healelk szóval ilyenekben nem vagyok otthon, csak tankolok.
Ha voltál vezető szerepkörben valamelyik klánban azt kérlek írd le, és oszd meg velünk az ottani tevékenységedet: Sasok, Silver River, Senior Citizens stb.. tank /dps szerepkör tank main, dps-t teljesen leadtam.
Hajlandó lennél-e offspacen raidelni ha megkívánja a helyzet? (ha most azt írod hogy nem, akkor nem is fogunk kényszeríteni, de akkor nem is jöhetsz offspecen progress raidre.): Hát off-spec nem kéne.. mert mint ahogy elmodntam az előbbi válaszomban a "dps"-t leadtam szóval a jelenlegi valor t7-8 -m gerearem elvault nem kéne:)
Ventrillottudsz-e használni, és képes vagy-e oda-vissza komunikációra?: INkább az mint ts vagy bármi más:) és igen van hagfal mikorfon stb...
Ha késel 1 raidről de feljelentkeztél mit teszel?: Késve lépek be?Razz meg szóllok előtte ha ekőre tudom hgoy nem leszek... de ha tudom hogy kések nem jelentkezek Razz

Raid Idő

Hetente hány raiden tudsz megjelenni?: Passz , attól függ nektek mikor van
, mostmondhatom hgoy ekkor és ekkor tudok menni ha ti akkor nem raideltek. Most ideglenesen a péntek nem jó. Egy hónappla később a kedd csütörtök nem lesz jó.
Ezeken a napokon mettől meddig tudsz raidet vállalni?: Hát sokáig nem szeretnék nagyon max 0 óra:D olyan passz.. 19-20 óra körüli kezdéstől Very Happy
(Ne feledd valós dolgokat adj meg, nem szeretnénk inaktív emberekkel foglalkozni.)

Gépedről + Játékkörnyezetről

Milyen gépen játszol: Szar XD -999999 fps 0 ram...P na jó nem:D viszonylag jó pár giga ram 512 mb video card ..blabla.. windows vista:/ na mindegy szal nem laggolok ha erre akartok kilyukadni.
Internetkapcsolat:
1 hónaposnál nem régibb WWS-t esetlegesen raiden készített képet Recountról (tankoknak opcionális):
UI-ról 1 kép (a képeket töltsd fel valami tárhelyre és ugy linkeld be ha ide nem sikerül betenni): ha nagyon megerőltetem magam sem több 2500 nál a dps:D de a 'def' -em megvan:)

Addonokról

Határozd meg a neked 3 legfontosabb addont, és fejtsd ki azt is hogy miért gondolod hogy ez a 3 legfontosabb.

1. Recount
2. Omen <- szólok ha valaki lehúzná
3. Deadly boss
ha valami nem tetszik bocs ez van több infóért megtaláltok in-game.
Köszi hogy elolvastátok.
Vissza az elejére Go down
Didikill
Vendég

TémanyitásTéma: Didikillyou   Hétf. Nov. 16, 2009 11:34 pm

valamiért az armory link lemaradt
Didikill
Vendég

TémanyitásTéma: nem megy ahülye link....   Hétf. Nov. 16, 2009 11:36 pm

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Didikillyou
Gyógyítalak

Hozzászólások száma: 21

TémanyitásTéma: Re: - Death Knight tank   Kedd. Nov. 17, 2009 12:12 am

Hát igazából a jelentkezés elég gyér, de mivel szükségünk van jó tankokra per pillanat ezért adhatunk egy esélyt. Játékon belül felkereslek, és tárgyalunk a raid időpontokról, amennyiben bírod válalni egy próbát megér a dolog.
Felhasználó profiljának megtekintése
Méryon
Admin

Hozzászólások száma: 30

TémanyitásTéma: Válasz   Kedd. Nov. 17, 2009 1:21 am

Első ránézésre elég érdekes apply, azt is mondhatnám, hogy ezt nagyon félvállról elpoénkodva vetted. Írom a pontokat hol találok benne kifogást, hogy mások is tanulhassanak belőle. " passz.. armoryn meglehet nézni az első achikat mittudom én:D 3/4 éve vagy valami ilyesmi " Egy úgynevezett /played parancs és kidobta, mennyi ideje játszol a karival. " Mer haladnék ? O.o " Kérdésre, kérdéssel válaszolni, ezt én általában lekezelőnek szoktam tartani, de ez saját vélemény. " Hosszú, sok raiden voltam:D taktikákat nagyjáből vágm.. tankolási szempontből dk-ként kicsit nehezen healelk szóval ilyenekben nem vagyok otthon, csak tankolok. " Insták felsorolására vagyunk kiváncsiak, BC, PreBC, WOTL, ritka raid achievmentek hard módok, ami jelentős. " Késve lépek be? " ezt inkább else olvasom 100%-os parasztság, ha még felse logolsz, vagy dobsz egy sms-t az rl-re hogy bocsi kicsit csúszni fogok, rakjatok be mást ha tudtok. " Passz , attól függ nektek mikor van " 18:30-tól tart ramdom időpontig, de itt neked kellett volna leírni 1 időpontot, ami segít abban hogy megláthassuk hogy osztod be az idődet. a raid napot meg ugy vedd hogy általában 1 nap szünet, a többin van raid, hogy meik épp szünnap az változó. Internetkapcsolat kimaradt. AZ UI, az nem a dps-ed, hanem az a User Interface, szal milyen elrendezésbe vannak a dolgaid, stb. Erről kértünk, egy képet, de sajnos nemsikerült berakni.

1. Recount
2. Omen <- szólok ha valaki lehúzná
3. Deadly boss

Tankként miért a Recount a legfontosabb?

Nah ilyenekbe lehet bebukni az applykat, neked most adunk lehetőséget, hogy bizonyíts ingame, mert tank hiányban szenvedünk perpillanat, de aki ezekre a dolgokra nemfigyel ne nagyon számítson felvételre, mert az apply az egy első benyomás, és ha ez nemtetszik nem szívesen adok második esélyt./center]
[center]
Felhasználó profiljának megtekintése http://illuminations.bforum.biz

- Death Knight tank

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal